MasterChef: Ποιος είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο μεγάλος νικητής του Διαγωνισμού Μαγειρικής! [pics,vid]

Μετά από δεκάδες δοκιμασίες και σχεδόν 5 μήνες κλεισμένος στο σπίτι και στην κουζίνα, ο Σταύρος Βαρθαλίτης κατάφερε να ανταπεξέλθει στις ατελείωτες απαιτήσεις του μαγειρικού διαγωνισμού και να φτάσει εκεί, που από την αρχή είχε θέσει ως προσωπικό στόχο: στον μεγάλο τελικό του MasterChef 4! Ο Σταύρος Βαρθαλίτης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής και κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ με διαφορά 11 βαθμών από τον Σταυρή Γεωργίου!

Μπορεί στην πρώτη του audition να μην κέρδισε τις εντυπώσεις εξαιτίας της εξωτερικής του εμφάνισης και του εκκεντρικού του στυλ, ωστόσο ο νεαρός παίκτης όχι μόνο είχε μεγάλη εξέλιξη μέσα στο παιχνίδι, αλλά κάθε φορά τα πήγαινε ακόμη και καλύτερα! Ο Σταύρος είχε δηλώσει πως διέθετε ήδη μαγειρική τρέλα και μπήκε στον Διαγωνισμό Μαγειρικής για να αποκτήσει… μαγειρική ωριμότητα! Ωστόσο η στάση και το στυλ του είχε ενοχλήσει τον Σωτήρη Κοντιζά…

Δες την audition του μεγάλου νικητή του MasterChef 4:

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης από τα 15 του ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και ήξερε ότι θα τον κερδίσουν οι κουζίνες. Ο πληθωρικός μάγειρας είναι 24 ετών, κατάγεται από τη Σύρο, ενώ μένει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Άνω Λιόσια.

Στο διαγωνισμό ήρθε για να συνδυάσει δύο πράγματα, που του αρέσουν ιδιαίτερα στη ζωή του: τη μαγειρική και την τηλεόραση. Μέσα από το MasterChef είχε σκοπό να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Από νέες γεύσεις, γνώσεις μέχρι και ευκαιρίες, που θα του εμφανιστούν μετά το διαγωνισμό! Βέβαια πήρε και… 50.000 ευρώ!

Δες φωτογραφίες από τη ζωή του:

Read More

And More