MasterChef – Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που θα πάνε στο μεγάλο τελικό!

Μπορεί τα περισσότερα τηλεοπτικά προγράμματα να έχουν σταματήσει τα γυρίσματα λόγω του κορονοϊού, όμως το MasterChef παραμένει πιστό στο καθημερινό ραντεβού του με τους τηλεθεατές. Το reality μαγειρικής του Star έχει κερδίσει για ακόμα μια χρονιά την αγάπη και την εκτίμηση του κοινού, αφού παραμένει στην κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης.

Πριν μερικές ημέρες τα γυρίσματα διακόπηκαν, προκειμένου οι διαγωνιζόμενοι να επιστρέψουν στην ασφάλεια των σπιτιών τους. Ωστόσο, δεδομένου ότι έχουν γυριστεί αρκετά επεισόδια, εμείς παρακολουθούμε κανονικά στους δέκτες μας τις εξελίξεις. Μετά την αποχώρηση του Δημοσθένη, 13 είναι οι φιλόδοξοι μάγειρες που δίνουν μάχη για να φτάσουν στον τελικό του διαγωνισμού.

Όπως αποκάλυψε η Νάνσυ Νικολαΐδου στην εκπομπή Μεσημέρι #yes, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής, στο MasterChef έχουν ήδη τους δύο φιναλίστ. Τους δύο παίκτες που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό, όταν αυτός γίνει… Σύμφωνα με την εκπομπή του Open, λοιπόν, οι δύο φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το έπαθλο είναι ο Σταύρος Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Read More

And More