MasterChef – Spoiler: Ο τελικός του reality μαγειρικής έχει ήδη γυριστεί!

Μπορεί τα περισσότερα τηλεοπτικά προγράμματα να έχουν σταματήσει τα γυρίσματα λόγω του κορονοϊού, όμως το MasterChef παραμένει πιστό στο καθημερινό ραντεβού του με τους τηλεθεατές. Το reality μαγειρικής του Star έχει κερδίσει για ακόμα μια χρονιά την αγάπη και την εκτίμηση του κοινού, αφού παραμένει στην κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης.

Πριν μερικές ημέρες τα γυρίσματα διακόπηκαν, προκειμένου οι διαγωνιζόμενοι να επιστρέψουν στην ασφάλεια των σπιτιών τους. Ωστόσο, δεδομένου ότι έχουν γυριστεί αρκετά επεισόδια, εμείς παρακολουθούμε κανονικά στους δέκτες μας τις εξελίξεις. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη στο Πρωινό, η παραγωγή κατάφερε να γυρίσει και τον μεγάλο τελικό του MasterChef!

«Τα γυρίσματα έχουν τελειώσει εδώ και καιρό. Πριν ξεκινήσει η καραντίνα για όλους μας έγινε ένα πολύ μεγάλο 14ωρο γύρισμα για το επεισόδιο του τελικού. Εκκρεμούν λίγα πλάνα απ’ όσο ξέρω» είπε η γνωστή δημοσιογράφος. Να σου υπενθυμίσουμε πως οι δύο φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το έπαθλο είναι ο Σταύρος Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Read More

And More