MasterChef – Τελικός: Τα δύσκολα πιάτα που πρέπει να αντιγράψουν οι φιναλίστ και το… στοίχημα των κριτών! [vids]

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef ξεκίνησε πριν λίγο και όλοι ανυπομονούμε να μάθουμε επιτέλους ποιος θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής! Σταύρος ή Σταυρής; Οι δύο φιναλίστ του Διαγωνισμού μαγειρικής καλούνται να αντιγράψουν πιστά σε γεύση και σε εμφάνιση τέσσερα αρκετά δύσκολα πιάτα, τα οποία στο τέλος θα δοκιμάσουν και θα βαθμολογήσουν ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης.

Τα τέσσερα πιάτα είναι: 1.Deep fried Kappa Maki με μαγιονέζα spiracha και σάλτσα βασιλικού. 2.Macaron. 3. Μπακαλιάρος με κρέμα βασιλικού, tempura σταμναγκάθι και ρομανέσκο. 4. After dinner breakfast.

Ο Σταύρος και ο Σταυρής, λοιπόν, μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef, όπου αντίκρισαν τέσσερις καμπάνες. Πριν οι κριτές τις ανοίξουν, ζήτησαν από τους δύο παίκτες να διαλέξουν από δύο ο καθένας. Ο Σταυρής διάλεξε την πρώτη και την τέταρτη, ενώ ο Σταύρος τη δεύτερη και την τρίτη. Οι δυο τους πίστευαν ότι θα φτιάξουν αυτά που έκρυβαν οι καμπάνες που διάλεξαν, ωστόσο, η έκπληξη ήρθε διά στόματος Λεωνίδα Κουτσόπουλου: «Επειδή είστε πολύ καλοί φίλοι και θέλετε να ανταλλάσετε πληροφορίες, θα φτιάξετε και οι δύο και τα τέσσερα πιάτα».

Μάλιστα, οι τρεις κριτές έβαλαν και το αναμενόμενο στοίχημα μεταξύ τους! Ο νικητής – ανάμεσα στον Πάνο Ιωαννίδη και στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο – θα κεράσει τους υπόλοιπους δύο δείπνο με… κρέατα!

Read More

And More