MasterChef: Τέλος οι ευκαιρίες! Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα; Video

Μέσα στην κουζίνα του MasterChef 4, τέσσερις υποψήφιοι στα μαύρα μπροστά στους κριτές. Μια από τις πιο δυνατές τετράδες, που έχει βγει υποψήφια προς αποχώρηση στον φετινό διαγωνισμό. Κάποιοι από τους τέσσερις θεωρούνται από εκείνους, που θα μπορούσαν ιδανικά να βρεθούν μια ανάσα πριν τον τελικό!

Εφόσον όμως σήμερα δεν υπάρχει ψηφοφορία, οι Μέντορες του διαγωνισμού, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κρίνουν δίκαιο να υπάρξει μια αναμέτρηση μεταξύ του Γιώργου, του Κώστα, του Σταύρου και του Σταυρή, προκειμένου να απαλλαχθεί ένας από αυτούς και να βρεθεί ασφαλής στον εξώστη παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά του διαγωνισμού.

Στην τελική φάση του επεισοδίου, η Δοκιμασία Αποχώρησης επιφυλάσσει μια έκπληξη για τους τρεις υποψήφιους. Όποιος παρασυρθεί από συναισθηματισμούς, σε αυτό το στάδιο του διαγωνισμού, δε θα τα καταφέρει στο τέλος. Η σημερινή αποχώρηση δείχνει πώς μια στιγμή αδυναμίας μπορεί να κάνει κάποιον παίκτη να το μετανιώσει πικρά, για την ευκαιρία που άφησε να του φύγει. Όσες ευκαιρίες μπορούσαν να δοθούν στο MasterChef 4, δόθηκαν!

Read More

And More