Ματίνα Νικολάου: «Είμαι πιο συντηρητική και μαζεμένη» – Ο ρόλος της «Βάνιας» και η εφηβεία του γιου της

Η Ματίνα Νικολάου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά, τον ρόλο της ως «Βάνια» και το ενδεχόμενο να επιστρέψουν μαζί τηλεοπτικά….

«Δεν ήμουν σίγουρη για αυτό που πήγαινα να κάνω με τη Βάνια, χαίρομαι που έμεινε στον κόσμο έτσι ευχάριστα. Δεν ήταν στα πλάνα μου η τηλεόραση, γνώρισα όμως τον Νίκο (Μουτσινά) και με έβαλε μέσα σε αυτό.

Του έχω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Εγώ είμαι πιο συντηρητική και μαζεμένη. Στην παρέα όμως έχω μία τρέλα που ο Νίκος την ανακάλυψε κι εγώ αφέθηκα», ανέφερε αρχικά η Ματίνα Νικολάου, ενώ τόνισε πως θα ήταν θετική στο να επιστρέψει ξανά ως «Βάνια».

 

Για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της ως μητέρα: «Ο γιος μου είναι 16 με μία καλή εφηβεία. Δεν έχω προβληματιστεί ούτε στιγμή. Προβληματίζομαι για πολύ απλά θέματα, δεν έχει προκύψει ένα μεγάλο πρόβλημα, είτε σε αυτόν, είτε με τους φίλους του. Είναι όλα κανονικά», ανέφερε η Ματίνα Νικολάου, ενώ για την σχέση της με τον Βασίλη Πορφυράκη αποκάλυψε πως συμπληρώνουν μαζί έξι χρόνια κοινής πορείας.

Read More

And More