Ματίνα Νικολάου για Καλό Μεσημεράκι: «Υπάρχει κόπωση στην εκπομπή»

Με αφορμή τις πρόσφατες φήμες ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει δώσει τα χέρια με τον Νίκο Κοκλώνη για το επόμενο βήμα του, η Ματίνα Νικολάου μίλησε στο Mega Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη.

«Αυτή η τηλεοπτική χρονιά δεν έχει αλλαγή. Περνάμε ωραία και διασκεδάζουμε. Δεν ξέρω αν ο Νίκος Μουτσινάς έχει μιλήσει με τον Alpha, δε νομίζω να έχει μιλήσει, εγώ πάντως με χαρά θα συνεχίσω και με λύπη θα σταματήσω. Σίγουρα θα είναι για να κάνουμε κάτι άλλο καλύτερο. Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για να το συζητάμε, θα δούμε» είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το Καλό Μεσημεράκι, πέμπτος χρόνος, καθημερινό live σίγουρα έχει μία κόπωση την οποία θα προτιμούσα να βγάλω από τη ζωή μου. Την κόπωση όμως, όχι την εκπομπή κι αυτό που περνάμε, γιατί περνάμε πολύ ωραία! Θα δούμε, δεν ξέρω».

«Θα ήθελα να έχω την πολυτέλεια να κάτσω για έναν χρόνο στο σπίτι μου και να ασχοληθώ μόνο με το παιδί μου. Επειδή αυτό δεν μπορώ να το κάνω, ό,τι έρθει και μου κάνει κλικ, θα κάνω αυτό» κατέληξε η Ματίνα Νικολάου στο Mega.

Read More

And More