Ματίνα Νικολάου για Νίκο Μουτσινά: «Είναι πολλά τα σενάρια για το επόμενο βήμα του»

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ζαν και Βεατρίκη», με την πρωταγωνίστρια Ματίνα Νικολάου να αποκαλύπτει εάν της λείπει η τηλεόραση. Η ηθοποιός μίλησε και για τις τηλεοπτικές συζητήσεις του Νίκου Μουτσινά.

«Μου λείπει η τηλεόραση. Αλλά δεν βιάζομαι να αρχίσω ξανά. Είναι όμορφη η τηλεόραση αλλά μου αρέσει που κάνω ένα διάλλειμα με θέατρο γιατί με χαλαρώνει. Ήθελα να ξεκουραστώ πνευματικά απ΄ όλη αυτή την καθημερινότητα και να μην εμφανίζομαι κάθε μέρα στην τηλεόραση. Ήταν πολλά τα χρόνια που ήμουν καθημερινά στην τηλεόραση κα είπα να λείψω. Νομίζω πως μία παύση χρειάζεται» αναφέρει η Ματίνα Νικολάου.

«Είναι πολλά τα σενάρια για το επόμενο βήμα του Νίκου Μουτσινά. Δεν ξέρω τι θα συμβεί τελικά. Περιμένω τηλέφωνο από τον Νίκο για να μου πει τι θα κάνει τελικά. Νομίζω πως τώρα θα ξεκινήσει τις τηλεοπτικές του συζητήσεις. Κάποια στιγμή θα γίνει η ταινία του Νίκου Μουτσινά. Πρέπει να βρούμε ένα κοινό πρόγραμμα για να συμβεί αυτό» αποκαλύπτει η αγαπημένη ηθοποιός.

 

Read More

And More