Ματίνα Νικολάου: Ο σύντροφός της, Βασίλης Πορφυράκης, μπαίνει στο Survivor; Η on camera απάντηση

Η Ματίνα Νικολάου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή, «Γεια σου» απαντώντας για τις φήμες που θέλουν τον σύντροφό της, Βασίλη Πορφυράκη να ταξιδεύει για το Survivor το οποίο από τη νέα χρονιά κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ.

Η γνωστή ηθοποιός διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τον τραγουδιστή σύντροφό της να μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης, τονίζοντας ωστόσο πόσο του αρέσει το Survivor ως τηλεοπτικό πρόγραμμα.

«Τόσο πολλά ακούγονται και διάφορα. Εγώ ξέρω ότι και την επόμενη χρονιά θα είμαστε μαζί. Δεν έχω κανένα νέο να σου πω. Όχι δε νομίζω ότι θα φύγει. Κοίταξε να δεις δεν του έγινε επίσημα κάποια πρόταση», ξεκαθάρισε η Ματίνα Νικολάου.

Και πρόσθεσε: «Όταν το συζητούσαμε παλιότερα -όχι τώρα- που βλέπαμε Survivor λέγαμε “πώς αντέχουν αυτοί οι άνθρωποι;”. Οπότε έχουμε μείνει εκεί, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Όχι εγώ δεν θα πήγαινα. Που να πάω εγώ; Άμα τρέξω λίγο τελειώσαμε. Θα ήθελα να ήμουν εκεί να τους φροντίζω, να κάνω διάφορες δουλειές, αλλά όχι. Μεγάλωσα λίγο για να τρέχω», απάντησε η σύντροφος του τραγουδιστή.

Read More

And More