Ματίνα Παγώνη: Απαντά στον Λάκη Λαζόπουλο – «Να περάσει από το νοσοκομείο για να δει τι περνάει ο κόσμος»

Απάντηση στα όσα δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε η Ματίνα Παγώνη το πρωί της Τετάρτης 5/1 στο Mega Καλημέρα.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος θα πειστεί και αυτός σιγά-σιγά, είναι αγαπητός σε όλους μας» είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη με χαμόγελο.

Και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Λέω στο Λάκη ότι δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου. Μου είναι πολύ συμπαθής. Ο Λάκης προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον κόσμο αυτό που ήθελε, το χιούμορ, για να βγαίνουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Καλό είναι να συνεχίσει να κάνει πράγματα για να τον απολαμβάνουμε», σημειώνοντας ότι είναι δεκτική στη σάτιρα.

«Εμείς αυτό που θέλαμε με απλά λόγια να πείσουμε τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί και νομίζω ότι το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό» υπογράμμισε σε άλλο σημείο η Ματίνα Παγώνη για το στόχο που έχουν οι γιατροί, επισημαίνοντας ότι μόλις επιτευχθεί αυτό, θα επιστρέψει ο καθένας στη δουλειά του.

«Εγώ ειλικρινά θα ήθελα ο Λάκης Λαζόπουλος να περάσει από το νοσοκομείο, να πιούμε ένα καφέ και να ντυθούμε με τις φόρμες και να μπούμε στις απλές κλίνες Covid, για να δει τι περνάει ο κόσμος εκεί, που δεν μπορεί να μιλήσει και να αναπνεύσει. Και μετά να το ξανασυζητήσουμε το θέμα και να μου πει την άποψή του» κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.

Read More

And More