Ματθίλδη Μαγγίρα: «Γράφουν ότι έχουμε θυρίδες με τη αδελφή μου στο εξωτερικό, ας μας πουν τους κωδικούς»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Γιαννούλια παραχώρησε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αδελφή της, Μπέττυ Μαγγίρα, για τον τρόπο διαχειρίζεται την τηλεοπτική της εκπομπής  ενώ σχολίασε και όσα ακούγονται περί… θυρίδων στο εξωτερικό.

«Η Μπέττυ μου αρέσει γιατί είναι καθαρόαιμη, σταθερή σε αυτό που θέλει να κάνει. Δεν έπεσε στην λούπα να κάνει και επικαιρότητα. Είναι μια μαυρίλα η επικαιρότητα, είναι ένα λιχναράκι μέσα στην πρωινή σκοταδίλα. Κάποια στιγμή θα αναταμειφθεί. Κάποια στιγμή θα κουραστούν να βλέπουν μαυρίλα, θα θέλουν λίγο φως», είπε αρχικά η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Στη συνέχεια η Ματθίλδη Μαγγίρα ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει κλειστές θυρίδες στο εξωτερικό, λέγοντας: «Να μας πουν τους κωδικούς να πάμε να τις πάρουμε αυτές τις θυρίδες, γιατί εγώ δεν τους ξέρω. Τα έχω πει 100 φορές, έχω κουραστεί. Εμένα δεν με πήρε κανένας να με ρωτήσει αν όλα αυτά ισχύουν. Δεν με ενόχλησε καθόλου, γιατί κατευθείαν στείλαμε εξώδικα εκεί που έπρεπε και δεν μας ξαναενόχλησαν. Γιατί να τρέχω να δουλέψω αφού έχω εκατομμύρια; Δεν το καταλαβαίνω αυτό».

Read More

And More