Ματθίλδη Μαγγίρα: «Η μαμά μας λυτρώθηκε που έφυγε από τη ζωή»

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησαν ο Γιώργος Κοψιδάς και η Ματθίλδη Μαγγίρα, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Κίνηση Ματ» στο θέατρο Αυλαία.

Με αφορμή τη γιορτή της Πρωτοχρονιάς, οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για την περίοδο των γιορτών, με την Ματθίλδη Μαγγίρα να αναφέρεται στην πρόσφατη απώλεια της μητέρας της.

«Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και έτσι όπως γίνανε, η μαμά μας λυτρώθηκε θεωρώ και είναι κάτι το οποίο θα συμβεί σε όλους μας οπότε…» είπε για την απώλεια της μητέρας της η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Για τα παιδικά χρόνια αλλά και την κόρη της: «Δεν είχα πάρει ποτέ δώρο από τον Άγιο Βασίλη, όχι δεν έστελνα ποτέ γράμματα. Γιατί μου είπε κανείς να του στείλω; Ενώ στην κόρη μου που το έκανα και της έφερνε κάθε χρόνο και της άφηνε και γράμμα. Έχουμε ζήσει μια συγκλονιστική στιγμή, όπου η κόρη μου είναι πέμπτη – έκτη δημοτικού, έρχεται από το σχολείο έξαλλη: Θέλω να μου πεις την αλήθεια… υπάρχει ή δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης; Λέω υπάρχει για όσους το πιστεύουν», ανέφερε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Read More

And More