Μαυρίκιος Μαυρικίου για Evangelia: «Τη λυπάμαι, ούτε φέτος θα τα καταφέρει – Πέρυσι ήταν πιο δυνατή»

Με αφορμή τον χθεσινοβραδινό ημιτελικό του «Eurovision – Sing For Greece», η εκπομπή «Real View» επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος μίλησε για τις συμμετοχές και κατέθεσε τις απόψεις του.

Ανάμεσα στα θέματα που σχολίασε ήταν και η παρουσία της Evangelia με το κομμάτι «Parea». Παίρνοντας τον λόγο για τη συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη, ο τραγουδιστής διατύπωσε τη δική του οπτική και προχώρησε στη σχετική τοποθέτησή του.

«Μην παρεξηγήσετε αυτό που θα πω, εγώ την Ευαγγελία την λυπάμαι. Θα σας πω το λόγο και τι εννοώ. Θέλει παρά πολύ να πάει στη Eurovision. Πέρυσι ήρθε δεύτερη για δυο πόντους αν θυμάστε πίσω από την Κλαυδία. Νομίζω ότι ούτε φέτος θα τα καταφέρει γιατί το κομμάτι ενώ κάτι έχει, κάτι δεν έχει. Σου δίνει κάτι και στο παίρνει πίσω», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Και συμπλήρωσε: «Εγώ πιστεύω ότι περσινό ήταν πιο ικανό και δυνατό για να πάει στη Eurovision. Πάντως θα περάσει, θα περάσει σίγουρα η Ευαγγελία. Θα την δούμε και στον τελικό».

Από τις 14 συμμετοχές του Α’ Ημιτελικού οι 7 κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό. 

Δες παρακάτω τα τραγούδια

  • «Άλμα», Rosanna Mailan
  • «Europa», STEFI
  • «Paréa», Evangelia
  • «Χάνομαι», Marseaux
  • «Ferto», Akylas
  • «The Other Side», Alexandra Sieti
  • «YOU & I», STYLIANOS

 

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164