Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα: «Μάς εκμεταλλεύτηκαν και γίναμε νούμερα»

Τον Μαυρίκιο Μαυρικίου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, στη σχολή την οποία εργάζεται, όπου εκεί μάλιστα γνώρισε και την αγαπημένη του, Ιλάειρα Ζήση.

Ο γνωστός σκηνοθέτης μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μίλησε για τη γνωριμία του με την Ιλάειρα, για το πότε θα αποκτήσουν παιδί, ενώ εξομολογήθηκε ότι υπήρχαν άνθρωποι σε κανάλια που τους εκμεταλλεύτηκαν προκειμένου να κάνουν νούμερα.

«Πέρυσι τέτοιο καιρό, σε αυτή την αίθουσα εδώ γνωριστήκαμε με την Ιλάειρα. Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι μέσα σε ένα χρόνο θα γινόντουσαν τόσα πράγματα», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε και στο αν θα ήθελε να μείνει άμεσα έγκυος η αγαπημένη του λέγοντας: «Έχουν πέσει πολλές εγκυμοσύνες στον χώρο και είπα να το καθυστερήσουμε λίγο». 

Τέλος, αναφέρθηκε σε όσους τον εκμεταλλεύτηκαν για να κάνουν νούμερα τονίζοντας: «Το να ξεφεύγεις από την σκληρή πραγματικότητα είναι σημαντικό. Καλώς ή κακώς κάποιες φορές τα πράγματα γίνονται μόνα τους. Αυτή η ιστορία έγινε viral και εγώ φταίω.

Η Ιλάειρα στην προσπάθειά της να μην με στεναχωρήσει, κάπου η κατάσταση ξέφυγε. Εκθέσαμε πολύ κάποια πράγματα. Αν το ξαναέκανε τώρα, θα το έκανα αλλιώς. Υπήρχαν πολλοί που προσπάθησαν να κάνουν νούμερα και να μας κάνουν να φαινόμαστε νούμερα».

Read More

And More