Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα του όταν της ανακοίνωσε ότι θα γίνει γιαγιά – Βίντεο

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε στην μητέρα του, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ο οποίος μαζί με την Ιλάειρα Ζήση περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση στα media λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ενώ με βίντεο στο instagram, ο γνωστός μουσικός μοιράζεται την αντίδραση της μητέρας του, αλλά και τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο της ανακοίνωσε ότι θα γίνει γιαγιά.

Στο βίντεο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου καλεί την μητέρα του να ανοίξει τοι κουτί με το δώρο της για τις φετινές γιορτές. Ωστόσο εκείνη ανοίγοντας την συσκευασία αντικρίζει βρεφικά αξεσουάρ αλλά και ένα λεύκωμα με την επιγραφή «Το λεύκωμα του μωρού»,

«Μαυρίκιε μη μου πεις… Τι είναι αυτά;» αντιδρά η μητέρα του με δάκρυα στα μάτια και εκείνος της ανακοινώνει: «Αυτά είναι ότι θα γίνεις γιαγιά». Η μητέρα του Μαυρίκιου Μαυρικίου ξέσπασε σε κλάματα καλώντας στο πλευρό της τον σύζυγό της για να τον ενημερώσει με τη σειρά της ότι θα γίνει παππούς.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαυρίκιος Μαυρικίου (@mavrikios_mavrikiou)

Λίγες ώρες νωρίτερα ο γνωστός μουσικός δήλωσε για την εγκυμοσύνη της συζύγου του: «Το κοριτσάκι μου είναι μια χαρά. Όλα πάνε τέλεια, δόξα τω Θεώ. Κάναμε υπέρηχο και είδα το μωρό να χοροπηδάει. Τρελάθηκα! Πραγματικά σας μιλάω, δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω», ήταν τα λόγια του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην εκπομπή, Breakfast@Star.

 

Read More

And More