Μαυρίκιος Μαυρικίου: Νέα «καρφιά» για τη Σούπερ Κική – «Αμφιβάλλει ότι είμαι ο πατέρας του παιδιού»

Ενοχλημένος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με το βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok η Σούπερ Κική, στο οποίο η instagrammer παρουσιάζεται να «ειρωνεύεται» -όπως αναφέρει ο μουσικός- την ευχάριστη είδηση ότι θα γίνει πατέρας.

Δες το βίντεο:

 

@super_kikiii #ντουέτο με @Μαυρίκιος Μαυρικίου #superkikiii #gamotinpatra #block ♬ πρωτότυπος ήχος – Μαυρίκιος Μαυρικίου

Την περασμένη εβδομάδα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε τηλεοπτική του εμφάνιση εξέφρασε ανοιχτά την ενόχλησή του, ενώ σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου μιλώντας στο Breakfast@Star, ο γνωστός μουσικός αποκάλυψε το προσωπικό μήνυμα που έλαβε από τη Σούπερ Κική. 

«Δεν έκανε κάτι καινούργιο, εγώ την έψαξα γιατί δεν την ακολουθώ και είδα ότι έτσι λειτουργεί αυτό το κορίτσι», σχολίασε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. 

«Αφήνει κάποιες αμφιβολίες την ώρα που λέω τη φράση ότι είμαι ο πατέρας του παιδιού. Αν αυτό η Σούπερ Κική το θεωρεί χιούμορ, εγώ το θεωρώ κακεντρέχεια, τοξικότητα και έχω να σας πω ότι έλαβα προσωπικό μήνυμα από την ίδια, το οποίο άλλο περίμενα να είναι, περίμενα να ακούσω μια συγγνώμη, αλλά  μου είπε ότι θα απαντήσει με τρόπο που δεν θα μου αρέσει.

Θα αποκαλύψει πράγματα για μένα να μάθει όλος ο κόσμος πράγματα που δεν ξέρει για μένα…» είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην πρωινή εκπομπή του Star.

Read More

And More