Μαύρο Ρόδο: Η Ελένη Καρακάση προειδοποιεί με spoiler – «Είναι πολύ ιδιαίτερη σκηνή, λυπάμαι που το λέω»

Για τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο μίλησε η Ελένη Καρακάση στο Mega Καλημέρα.

Η γνωστή ηθοποιός που υποδύεται την «Ευτυχία» στην πετυχημένη σειρά του Mega, έδωσε spoiler για τον Γεράσιμο και την Ελισάβετ.

«Εγώ αλλιώς έβλεπα την Ευτυχία στα πρώτα επεισόδια, ήταν πιο χαρούμενη. Νομίζω έχει πολύ ενδιαφέρον για τον ηθοποιό που εξελίσσεται ο ρόλος του. Έχω πολύ ωραία οικογένεια κι έχουμε κολλήσει πολύ ωραία από την πρώτη στιγμή»,  ανέφερε αρχικά η Ελένη Καρακάση.

Η Ελένη Καρακάση αναφέρθηκε  στους  ρόλους του Γεράσιμου και στη σχέση του με την Ελισάβετ:  «Νομίζω πως ο Γεράσιμος δεν θα ξεχάσει την Ελισάβετ. Φαίνεται, είναι η σχέση τους είναι τόσο πια δεμένη και το έχουμε δει, είναι λίγο άρρωστη αυτή τη σχέση. Νομίζω ότι ο Γεράσιμος είναι μία πολύ δραματική φιγούρα και η σκοτεινιά του, που βγαίνει τώρα, τον κάνει ακόμα πιο γοητευτικό χαρακτήρα. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας», ανέφερε η ηθοποιός.

Η Ελένη Καρακάση έκανε το μεγάλο spoiler για το σημερινό επεισόδιο. Τα νέα θα είναι δυσάρεστα για την Ευτυχία, η οποία θα μάθει ότι ο Γεράσιμος έχει κάνει φόνο.

«Σήμερα θα δείτε την σκηνή, είναι αυτό που ξεκίνησε από το χθεσινό επεισόδιο. Είναι πολύ ιδιαίτερη σκηνή. Λυπάμαι που το λέω, αλλά θα το δείτε σήμερα», ανέφερε η Ελένη Καρακάση για την σκηνή που θα παρακολουθήσουμε  την Ευτυχία να σοκάρεται από την αποκάλυψη για τον φόνο.

Read More

And More