Μαύρο Ρόδο – Κατερίνα Μαούτσου: «Ο ρόλος μου ήταν ένα απωθημένο τρελό» – Η σχέση της με τον Κώστα Νικούλι

Η Κατερίνα Μαούτσου, η οποία ενσαρκώνει την «Νατάσα» από το «Μαύρο Ρόδο» προχώρησε σε αποκαλύψεις στην «Ελένη» για τις εξελίξεις της σειράς, αλλά και της προσωπικής της ζωής.

«Ο ρόλος της «Νατάσας» ήταν ένα απωθημένο μου τρελό! Θα ήθελα πολύ η «Νατάσα» να ανακαλύψει τον διπλό ρολό του «Παράσχου» στη σειρά», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός στην Νάνσυ Νικολαΐδη.

Η ηθοποιός υπήρξε αντράκι στη ζωή της, αλλά πλέον το έχει απαρνηθεί: «Μου αρέσει να λύνει τα προβλήματα ο άλλος. Έχω αρχίσει να γίνομαι γυναίκα… γατούλα! Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα μου συμβεί».

Η Κατερίνα Μαούτσου αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό Κώστα Νικούλι.

«Πιστεύω πιο πολύ στην αγάπη και όχι στον έρωτα. Με τον Κώστα Νικούλι είμαι ερωτευμένη και υπάρχει πολλή αγάπη. Ο Κώστας με καταλαβαίνει, με ξελαφρώνει, με μαλακώνει το να μοιράζομαι πράγματα μαζί του. Αυτό που με ενοχλεί στη συγκατοίκησή μας είναι ότι δεν βάζει τις κάλτσες του στα άπλυτα. Είναι κλισέ, αλλά ισχύει».

«Παλιά δεν ζήλευα, δεν με ένοιαζε. Τώρα μου αρέσει να κάνω και λίγο ναζάκι. Δεν ψάχνω το κινητό του, γιατί οποίος ψάχνει βρίσκει. Δεν κοιτάω λοιπόν για να μην βρω. Απλά εμπιστεύομαι», συμπλήρωσε.

 

Η ηθοποιός δεν ήταν από τα κορίτσια που ονειρεύονταν τον γάμο. «Δεν έκανα παλιότερα όνειρα, τώρα κάνω. Για να κάνεις όνειρα πρέπει και λίγο να… αράξεις και να χαλαρώσεις», είπε η Κατερίνα Μαούτσου.

Read More

And More