Μαύρο Ρόδο: Τέλος τα γυρίσματα της σειράς – «Μας αποτελειώσατε» – Συγκίνηση στο διαδίκτυο

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς του Mega, Μαύρο Ρόδο, με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές να αποχαιρετούν με αναρτήσεις στα social media.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ανέβασε στο instagram στιγμιότυπο με την κλακέτα από το γύρισμα της τελευταίας του σκηνής για το Μαύρο Ρόδο, αλλά και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τους συνεργάτες του.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου αποχαιρετά το Μαύρο Ρόδο με ένα βίντεο δίπλα σε όλους όσους συμμετείχαν στη σειρά, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. 

 

Μαύρο Ρόδο – Συγκίνηση στα social media

Οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς, αναδημοσίευσαν τις αναρτήσεις των πρωταγωνιστών, καθώς η σειρά που τους συντρόφευε όλη τη σεζόν, φτάνει στο τέλος της.

 

 

 

 

Μαύρο Ρόδο – Όσα θα δούμε την Κυριακή 18 Ιουνίου

Η μέρα της κηδείας του Μπόγρη έφτασε. Ο Βλάσης απειλεί να καταδώσει τον Λουκά για την αγορά των εκρηκτικών. Ο Βίκος και η Αλεξία, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες από το σημείο της έκρηξης, με μεγάλη έκπληξη διακρίνουν ένα πρόσωπο. Ο Πέτρος αναγκάζει την Ελισάβετ να παραδεχτεί ότι δεν απέβαλε και καβγαδίζουν.

Η Ελισάβετ είναι ανένδοτη σε ό,τι αφορά στις προθέσεις της για το παιδί και ο Πέτρος την απειλεί. Ο Ζαμάνος και η κόρη του επισκέπτονται τον Θέμη και θέλουν να μάθουν αν εκείνος αποκάλυψε στη Φιλαρέτη την ταυτότητα του γιου της. Ο Παράσχος ετοιμάζεται να δώσει στον Θέμη όλες τις πληροφορίες για την εμπλοκή του Βίκου στο θάνατο της Αγγελικής. Θα τα καταφέρει ή θα τον σταματήσει ο νέος άνθρωπος που έχει «φυτέψει» ο Βίκος στο γραφείο του Θέμη;

Read More

And More