Μελία Κράιλινγκ: Η εξομολόγηση για τις απώλειες στην οικογένειά της – «Τους έχασα σε έξι μήνες, περνάω κρίσεις πανικού»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time» βρέθηκε την Τρίτη 17/10 η Μελία Κράιλινγκ.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Φαίη Σκορδά, μεταξύ άλλων, μίλησε τις σκοτεινές περιόδους της ζωής της και τον τρόπο που τις διαχειρίζεται.

«Συνέχεια περνάω σκοτεινές περιόδους. Έχασα τον πατέρα μου και τον παππού μου σε έξι μήνες, περνάω κρίσεις πανικού, έχω πολλά πράγματα τα οποία είναι σκοτεινά και γι’ αυτό ψάχνω το φως. Η ζωή είναι δύσκολη οπότε πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Περνάω και εγώ τις φάσεις που δεν θέλω να βγω από το σπίτι αλλά γενικά προσπαθώ να τα βλέπω θετικά», είπε αρχικά η Μελία Κράιλινγκ.

Όσον αφορά τον ρόλο της στη σειρά «Οι Πανθέοι» η Μελία Κράιλινγκ ανέφερε: «Η “Μάρμω” αγαπάει τον σύζυγό της γιατί είναι υπέροχος, γιατί ήρθε στη ζωή της τη σωστή στιγμή. Θα έλεγε κανείς ότι πρέπει να στέκεται πιο καλά στα πόδια της, να μπορεί να ζητάει αυτό που θέλει, αλλά είναι ένα τρομαγμένο πλάσμα μέσα της και έχει μεγαλώσει μόνη της με μια παραμάνα που την λατρεύει αλλά δεν πάει να είναι παραμάνα. Στην πορεία της σειράς θα μάθει κάτι που θα της αλλάξει όλη της την ζωή. Αλλάζουν τα πάντα από αυτή την εβδομάδα. Θα ερωτευθεί και ο έρωτας τα αλλάζει όλα». 

Δες το στιγμιότυπο στο 7:00′

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164