Μελίνα Μακρή: Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της – «Είχα φοβίες, πέρασα δύσκολα»

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε η  Μελίνα Μακρή, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων μίλησε για το ρόλο της ως μαμά αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

«Πήρα 20 κιλά συνολικά, αλλά δεν αγχώνομαι πολύ, μέχρι στιγμής έχω χάσει τα 10. Πέρασα δύσκολη εγκυμοσύνη και δύσκολο τοκετό και πέρασα και τον κορονοϊό στον 8ο μήνα.  Λόγω αυτού γέννησα πολύ νωρίτερα και δεν το ήξερα. Στεναχωρήθηκα δεν πίστευα ότι γεννάω, λέω κάποια επιπλοκή θα είναι», είπε αρχικά η Μελίνα Μακρή. 

Και πρόσθεσε: «Το μωρό μπήκε σε θερμοκοιτίδα για δύο φορές. Είναι πολύ δύσκολο να έχει γεννήσει και να μην έχει το μωρό και να είναι σε θερμοκοιτίδα. Λόγω covid δεν μπορούσα ούτε να το αγκαλιάσω, το κοίταγα πάνω από το τζάμι».

Στη συνέχεια η Μελίνα Μακρή αναφέρθηκε στον σύζυγό της, και όπως είπε είναι πολύ καλός και θα ήθελε «να μη δούλευε να φρόντιζε το μωρό όλη μέρα».

«Επιλόχειο κατάθλιψη δεν έπαθα, είχα όμως έντονες φοβίες, όπως να μην πέσω με το μωρό από τις σκάλες. Ένα βράδυ νόμιζα ότι δεν ήταν το παιδί στην κούνια», αποκάλυψε η Μελίνα Μακρή.

Read More

And More