Μελίνα Μακρή: Οι προετοιμασίες για τη βάφτιση του γιου της και η εξομολόγηση για τις φοβίες μετά τη γέννησή του

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου μίλησε η Μελίνα Μακρή, με αφορμή τις προετοιμασίες για τη βάφτιση του γιου της. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στην Χαλκίδα, και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Αρτάκη, περιοχή από όπου κατάγεται ο σύζυγός της, Φράνκι Λούβαρης.

Ο γιος της θα πάρει το όνομα Ιωάννης.

Για τις προετοιμασίες της βάφτισης, η Μελίνα Μακρή εξομολογήθηκε πως «είναι ένα όμορφο συναίσθημα, θα είναι μία αξέχαστη εμπειρία και το προετοιμάζω ήδη από τώρα. Έχουμε διαλέξει ήδη το βαφτιστικό σετάκι από τώρα» ανέφερε αρχικά για τη βάφτιση.  

Σε ερώτηση για το αν διαταράχθηκαν οι ισορροπίες με τον σύζυγό της, μετά τον ερχομό του μπέμπη, η Μελίνα Μακρή απάντησε αρνητικά. «Πάντα ήμασταν υποστηρικτικοί ο ένας με τον άλλον».

«Επιλόχειο κατάθλιψη δεν έπαθα. Είχα κάποιες έντονες φοβίες και κάποιες έμμονες σκέψεις. Παράλογες φοβίες. Φοβόμουν μην μου πέσει το παιδί από τις σκάλες. Με βοήθησε πολύ η λογική σκέψη, να λέω ότι είναι κάτι που θα περάσει και η προσευχή» πρόσθεσε η Μελίνα Μακρή.

Read More

And More