Μελίνα Μεταξά για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Με άφησε πολύ εκτεθειμένη»

Η Μελίνα Μεταξά είναι ένα από τα πρόσωπα του φετινού Survivor All Star που απασχόλησαν κυρίως λόγω της «κόντρας» που είχε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μέσα στο παιχνίδι, κάνοντας πολλούς να θεωρήσουν πως τρέφει συναισθήματα για εκείνον.

Η Μελίνα Μεταξά βρέθηκε στο Πρωινό μας και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για το τι πραγματικά συνέβαινε ανάμεσα σε εκείνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Δεν ίσχυε σχεδόν τίποτα από όλα αυτά που φάνηκε ότι γινόντουσαν με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι λέγανε ότι έχω αισθήματα για τον Κωνσταντίνο. Με τον Κωνσταντίνο όμως, δεν είχαμε καμία επαφή. Είχαμε κάτι σαν κόντρα. Μου πήγαινε κόντρα από την αρχή οπότε, κι εγώ δεν έδινα καμία σημασία.

Είχα τον δρόμο μου και στην ουσία ήμουν μόνη μου. Λεγόντουσαν διάφορα πράγματα. Ο Κωνσταντίνος προσπαθούσε να πει άλλα στον έναν, άλλα στον άλλον. Κατηγορούσε στα κορίτσια, σε μένα κάποια άλλη, σε κάποια άλλη εμένα, οπότε γινόταν ένα μπέρδεμα. Μετέφερε διάφορα πράγματα για να καλύψει άλλα πράγματα ίσως. Να καλύψει το οτιδήποτε.

Με άφησε πολύ εκτεθειμένη γιατί εγώ έχω μια σχέση έξω από το παιχνίδι, είμαι εκεί και δεν υπήρχε κάτι άλλο. Ούτε κρυφό αίσθημα, ούτε τίποτα. Από μόνες τους έβγαιναν και λέγανε διάφορα» είπε χαρακτηριστικά η Μελίνα Μεταξά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164