Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στο T-live: Ο ξαφνικός γάμος στη Ρώμη και τα τρυφερά λόγια για την Κέλλυ Δρίτσα

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Δυτική Αθήνα μίλησε στο T-live και στην Πόπη Παπαδοπούλου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πολιτική, στη σχέση με τον πατέρα του και στον ξαφνικό γάμο του με την Κέλλυ Δρίτσα στη Ρώμη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εξομολογήθηκε: «Συμβουλεύομαι ακόμα και σήμερα τον πατέρα μου. Είναι ένας άνθρωπος που έχει μία πολύ μεγάλη εμπειρία, και για την πολιτική και για τη ζωή. Κάθε φορά που ακούω τη συμβουλή του, νομίζω ότι κάνω το σωστό. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι κάποια στιγμή ήρθα σε σύγκρουση με κάποιον από τους Υπουργούς κι ανταλλάξαμε και μερικές κουβέντες. Τότε ήμουν νεαρός βουλευτής και μου είπε ο πατέρας μου να καλέσω στο γραφείο του πρωθυπουργού και να πω τι έχει συμβεί για να μην πάει να με διαβάλλει. Είχε απόλυτο δίκιο».

Για τον ξαφνικό γάμο του στη Ρώμη με την Κέλλυ Δρίτσα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτη ανέφερε: «Βρέθηκα στην Ιταλία γιατί έπαιρνα τον μεγαλόσταυρο της τιμής από το τάγμα των ιπποτών της Μάλτας. Και παράλληλα βρέθηκαν μαζί μας ορισμένοι φίλοι. Έτσι είπα ότι αφού βρεθήκαμε στη Ρώμη, και αφού δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρουμε να οργανώσουμε έναν γάμο όπως τον θέλουμε στην Αθήνα λόγω των κοινωνικών υποχρεώσεων και του πολιτικού προφίλ, βρήκαμε τον ορθόδοξο παππά της Ρώμης. Ούτε εγώ γνώριζα κάτι, ούτε η σύζυγός μου ότι θα παντρευτούμε. Ήταν παρότρυνση από τα αδέλφια μου και τους φίλους μου».

«Ο γάμος μου με την Κέλλυ, μού έχει αλλάξει πάρα πολύ τη ζωή. Γυρνάς στο σπίτι σου και είναι πλέον το σπίτι μας. Είναι ένας άνθρωπος που χαίρομαι και περνάω πάρα πολύ χρόνο και βέβαια εμπιστεύομαι πάρα πολύ την κρίση της» πρόσθεσε για την αγαπημένη του σύζυγο.

Δες όλη τη συνέντευξη που έδωσε στον Alpha:

Read More

And More