Μίλτος Μακρίδης: Εμφανίστηκε μετά από 7 χρόνια στην τηλεόραση – Ο άγνωστος ρόλος του στο MasterChef

Μετά από επτά χρόνια τηλεοπτικής αποχής, ο Μίλτος Μακρίδης εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Μιλώντας στη Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό, ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι «σε όλες τις δουλειές σκεφτόμουν τελευταίο εμένα. Είχα τσακωθεί και σε κάποιες δουλειές. Για παράδειγμα στην εκπομπή “Ο καλύτερος κερδίζει” είχα τσακωθεί, γιατί οι τουαλέτες των παικτών μύριζαν, δεν ήταν καθαρές. Έλεγα τότε πώς δεν είναι δυνατόν να υποδεχόμαστε παίκτες και να μην είναι καθαρά. Είχα 300 ανθρώπους, που έπρεπε να τους βγάλουμε τον καλύτερό τους εαυτό, για να βγάλουν χιούμορ και να πουν το αστείο. Δε μπορούσαμε να τους ταλαιπωρούμε έτσι».

Ακόμα, αποκάλυψε τον άγνωστο ρόλο του στον πρώτο κύκλο του MasterChef στο Star. «Στο MasterChef την πρώτη χρονιά ήμουν υπεύθυνος για το σπίτι των παικτών. Τότε, όταν μπήκαν όλοι οι συνεργάτες στο σπίτι και ακούω τον παραγωγό να λέει ότι το σπίτι είναι όχι μόνο καλό για εγκλεισμό, αλλά μυρίζει και πάστρα. Αυτό που βλέπατε ήταν δικό μου δημιούργημα στο κομμάτι της παραγωγής».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Ο Μίλτος Μακρίδης είχε να εμφανιστεί στην τηλεόραση από την εκπομπή “Μη Χανόμαστε” με τη Ναταλία Γερμανού στο Epsilon Tv, το 2014.

Read More

And More