«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Θα συνεχιστεί για 7η σεζόν η δημοφιλής σειρά του Alpha;

Έξι σεζόν “Μουρμούρα” και η δημοφιλής σειρά του Alpha σε κάθε επεισόδιο μας κάνει να ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια. Ο Σπύρος Τσεκούρας και η Άννα Κουτσαφτίκη, οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», παραχώρησαν συνέντευξη στο “Page 2” και στον Γιάννη Πουλόπουλο και αποκάλυψαν πως η κωμική σειρά του Alpha θα συνεχιστεί και του χρόνου!

Η «Μουρμούρα» επρόκειτο να ολοκληρωθεί στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Πώς αντιδράσατε όταν σας ενημέρωσαν από την παραγωγή ότι θα σταματήσετε;

Σπύρος: «Όλοι μας στεναχωρηθήκαμε, γιατί ήταν μια δουλειά που αγαπήσαμε πάρα πολύ. Και αν αυτό το λέω εγώ που ήμουν έναν χρόνο εκεί, φαντάσου πώς αντέδρασαν όλοι οι υπόλοιποι που δούλευαν πέντε χρόνια μαζί. Όταν είσαι για ένα τόσο μεγάλο διάστημα καθημερινά μαζί με τον άλλο, δημιουργούνται οικογενειακοί δεσμοί, γιατί οι ζωές σας αλλάζουν παράλληλα. Τον προηγούμενο χρόνο έγινε μπαμπάς ένας τεχνικός, εγώ και τώρα με το καλό η Κλέλια Ρένεση. Είμαστε μία οικογένεια που μεγαλώνει και αυξάνεται.»

Άννα: «Κι εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Ένιωσα ότι μου έδωσαν ένα υπέροχο γλυκό και πριν προλάβω να γευτώ μου το πήραν πίσω. Αλλά ευτυχώς αυτό δεν κράτησε πολύ, γιατί πολύ σύντομα μας είπαν ότι τελικά θα συνεχίσουμε.»

Η «Μουρμούρα» θα συνεχιστεί και του χρόνου;

Σπύρος: Ναι. Έτσι ξέρουμε… Θα συνεχίσουμε για έβδομη χρονιά.

Άννα: Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η διάθεση όλων είναι να συνεχιστεί.

Η Κλέλια Ρένεση θα είναι στον έβδομο κύκλο της σειράς;

Σπύρος: Δεν έχω μιλήσει προσωπικά με την Κλέλια, αλλά φαντάζομαι ότι θα συνεχίσει και εκείνη.

Άννα: Δεν μπορώ να απαντήσω υπεύθυνα γι’ αυτό, γιατί είναι κάτι που δεν το γνωρίζω. Αλλά δεν νομίζω ότι η πρόθεση της Κλέλιας είναι να φύγει. Όλοι θέλουμε να συνεχίσουμε.

Read More

And More