Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη: Συγκινεί για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη – «Ζω ένα θρίλερ, βαδίζω με μία τεράστια στενοχώρια»

Η Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη φιλοξενήθηκε στον «Μαγικό κόσμο των ανθρώπων» στην ΕΡΤ2, σχεδόν έντεκα μήνες μετά τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη. Η σύζυγος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ μίλησε για τον άδικο χαμό του άντρα της ζωής της και τον χρόνο που πάγωσε στις 24 Ιανουαρίου, την ημέρα που ο Σήφης Βαλυράκης άφησε την τελευταία του πνοή στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας του νομού Ευβοίας.

«Όταν συνέβη αυτό, 24 Γενάρη, εγώ νόμιζα ότι βρισκόμουν σε ένα θρίλερ. Όταν είχαν έρθει τα ελικόπτερα, να ψάξουν τη βάρκα και τον άντρα μου που είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι και ζούσα μία κατάσταση φιλμ, ένα κομμάτι από τα φιλμς που βλέπαμε… Τα ελικόπτερα να ψάχνουν τη βάρκα, τον Σήφη, την οντότητά του, εγώ είχα εισέλθει σε μία κατάσταση-θρίλερ. Αναρωτιόμουν μήπως ζω ένα θρίλερ, μήπως ονειρεύομαι…

Έλειπε τρεις ώρες κι είχα αρχίσει να ανησυχώ. Φοβήθηκα μήπως με τη μικρή βαρκούλα κάτι έπαθε. Σκεφτόμουν πως εάν έπαθε κάτι η βάρκα, θα κολυμπούσε. Εδώ είχε περάσει Κέρκυρα – Αλβανία. Σπουδαίος κολυμβητής. Δεν μιλάμε για έναν άνθρωπο που θα χανόταν στη θάλασσα» ανέφερε η Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη.

«Από τις 3 άρχισα να φοβάμαι, θα σκοτείνιαζε στις 5. Οι λιμενικοί ήταν στημένοι έξω από το σπίτι μου και μου έλεγαν γιατί πήγε ο σύζυγός σας για ψάρεμα. Δηλαδή αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Από την αρχή μπήκα σε ένα θρίλερ. Το λιμενικό να μην έχει βάρκα, μου προτείνουν έναν ψαρά. Βρήκαν ψαρά να κάνει την έρευνα να βρει τη βάρκα, ο ψαράς αυθαιρέτως έβαλε μπροστά πράγματα… Τον βρήκαμε στις 8, μετά από δικές μας προτροπές» συνέχισε.

«Ζω ένα θρίλερ. Έχω μείνει στις 24 Γενάρη του 2021 και βαδίζω με μία τεράστια στενοχώρια, αλλά συγχρόνως με μία τεράστια δύναμη να τον βρω. Γιατί ο Σήφης Βαλυράκης δεν έχει εξαφανιστεί, είναι εδώ» κατέληξε η Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη.

Δες το βίντεο από την ΕΡΤ2:

Read More

And More