Μίνως Μάτσας: «Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι η μόνιμη κινητήριος δύναμή μου»

Με αφορμή μια συναυλία αφιερωμένη στις γυναίκες που θα δώσει σε λίγες ημέρες ο Μίνως Μάτσας, μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή “Πάμε Δανάη” για τον ρόλο που έχουν παίξει οι γυναίκες στη δική του ζωή, αλλά και τη σύζυγό του, Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Η γυναίκα, είναι το πιο σύνθετο πλάσμα μέσα στη φύση. Και το πιο ικανό για μένα. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι, όπου είχα τρεις δυναμικές γυναίκες, τη μητέρα μου, τη γιαγιά μου, και την αδελφή μου, τη Μαργαρίτα. Ήταν τρεις ιστορίες από μόνες τους» ανέφερε ο Μίνως Μάτσας αρχικά.

Στη συνέχεια, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε με πολύ τρυφέρα και όμορφα λόγια και για τη σύζυγό του, Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Η Όλγα ήξερε τη μουσική μου πριν με γνωρίσει και νομίζω ότι όταν με γνώρισε ολοκληρώθηκε η οικόνα της. Απλά δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι κάποια πράγματα διαφορετικά που της άρεσαν, ερχόντουσαν από τον ίδιο άνθρωπο. Η Όλγα είναι η μόνιμη κινητήριος δύναμή μου. Είναι ένας σίφουνας. Έχει ικανότητες, όχι μόνο να εμπνεύση αλλά να κινήσει ένα ολόκληρο σύμπαν, είναι και μάνα ταυτόχρονα. 

Εγώ υποκλίνομαι στην Όλγα. Υπάρχουν κάποιες λίγες στιγμές που σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί της, με βγάζει νοκ άουτ. Λέω ότι “κλέβω” από την εξωστρέφειά της και το χάρισμά της, κι έχει αρχίσει να με γνωρίζει ο κόσμος. Σίγουρα με έχει κινητοποιήσει στο να βγω από καβούκι μου…Τα παιδιά μας είναι 2,5 ετών» είπε.

Read More

And More