Μητέρα της 39χρονης που δάγκωσε η οχιά: «Αυτό που γράφτηκε ότι είναι ερπετολόγος δεν έχει καμία σχέση»

Ώρες αγωνίας για 39χρονη εθελόντρια ερπετολόγο που δίνει μάχη για τη ζωή της. Όλα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες, όταν ο επιστάτης σχολείου στη Θεσσαλονίκη είδε μία οχιά και ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Με τη σειρά τους, οι άνδρες της Πυροσβεστικής απευθύνθηκαν σε ανθρώπους που φέρονται να είναι και πιο εξειδικευμένοι στο θέμα των ερπετών και ανήκουν σε μία ΜΚΟ. Ανάμεσά τους και η γυναίκα την οποία δάγκωσε τελικά το φίδι με αποτέλεσμα να πάθει αναφυλακτικό σοκ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η μητέρα της 39χρονης μίλησε στο Tlive

«Προς το παρόν ξέρουμε ότι δεν έχει επιδείνωση από την αρχική κατάσταση και είμαστε σε αναμονή. Είναι εθελόντρια πολλά χρόνια κι ασχολείται με τους εθελοντισμούς πολλά χρόνια. Από καθαρισμούς ακτών, από καθαρισμό σε δάση, από ζώα αδέσποτα στον «αδέσποτο πλανήτη», μαζεύει ζώα και τους κάνει στειρώσεις» είπε αρχικά η μητέρα της 39χρονης.

Η μητέρα της άτυχης γυναίκα υποστηρίζει ότι η 39χρονη δεν είναι ερπετολόγος αλλά είναι εθελόντρια. «Έχει ξανακάνει απεγκλωβισμό. Τώρα το να είσαι έμπειρος κι αυτό που ακούστηκε ή που γράφεται ότι είναι ερπετολόγος δεν έχει καμία σχέση ούτε έχει δηλώσει ποτέ ερπετολόγος» είπε επίσης η μητέρα της η οποία επεσήμανε ότι επειδή η κόρη της βρισκόταν σε διαδικασία μετακόμισης, πήρε μόνο το ένα γάντι.

Read More

And More