Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή – GNTM: «Κοιμόμασταν στο πάτωμα του νοσοκομείου με την κόρη μου»

Μια μόλις εβδομάδα έμεινε μέχρι να ολοκληρωθεί και ο φετινός κύκλος του GNTM και το αποψινό επεισόδιο ολοκληρώθηκε με μια ακόμη αποχώρηση με αποτέλεσμα τα κορίτσια που θα δούμε να συνεχίζουν να είναι πλέον έξι.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Παρασκευή 16/112 αποχώρησε ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του GNTM 5 το μοντέλο που η Βίκυ Καγιά ήθελε να δει νικήτρια. Ο λόγος φυσικά για τη Μικαέλα, η οποία βρέθηκε στο bottom 2 μαζί με την κόρη της, Μάρα.

Το πρωί της Δευτέρας 19/12 η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή Breakfast@Star και μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχώρησή της.

«Θεωρώ φυσιολογικό που χάρηκαν τα κορίτσια με την αποχώρησή μου. Άλλαξαν συμπεριφορά απέναντί μου, όταν η Βίκυ Καγιά είπε πως με θέλει νικήτρια», είπε αρχικά η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή.

«Φέτος προωθούμε το diversity και η Μαρίτα είναι σε αυτήν την κατηγορία. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να μιλάει με τέτοια στερεότυπα. Γιατί αυτό με την ηλικία είναι στερεότυπο. Άλλο βιολογική ηλικία και άλλο χρονολογική. Ας ήταν μάγκισσες να με έδιωχναν», σχολίασε η Μικαέλα Νόβακ Μαρλή, μετά την προβολή του αποσπάσματος με τις δηλώσεις της Βικτώριας και της Μαρίτας, οι οποίες ουσιαστικά αμφισβητούσαν την πορεία της στον διαγωνισμό ομορφιάς.

Τέλος, όταν της ζητήθηκε να κάνει προβλέψεις για τις τρεις φιναλίστ, αποκάλυψε πως επιθυμία της είναι να δει τις Κότυ, Αλεξία και Μάρα να φτάνουν στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 20:50 στο Star.

Ετικέτες

Read More

And More