Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης: Η απάντηση στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης μίλησε στο Mega Καλημέρα για τη ζωή του, την οικογένειά του και τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου.

«Τη φωτογραφία την ξεκίνησα με την πρώην κοπέλα μου. Και η μητέρα μου έβγαζε μικρή φωτογραφίες με φιλμ. Πράγματα που δεν λέω καν στον εαυτό μου, τα λέω στην μητέρα, Σοφία Αλιμπέρτη. Ήταν όσο αυστηρή έπρεπε η μητέρα μου», ανέφερε αρχικά, μιλώντας στον Γιώργο Μπέζα.

«Για μένα ο Γιάννης και η Σοφία είναι η μαμά και ο μπαμπάς. Όταν ωρίμασα και κατάλαβα το μεγαλείο τους είδα και με την ματιά του fan», πρόσθεσε ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Όσο για την κόρη του Άκη Σακελλαρίου, ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης διέψευσε ότι είναι ζευγάρι. «Στα 19 μου δούλευα με τον πατέρα μου διπλά στον ηχολήπτη του. Καλύτερες φωτογραφίες βγάζω όταν είμαι ευχαριστημένος, στην μουσική έχω την εικόνα πως είναι το αντίθετο. Η κόρη του Άκη Σακελλαρίου είναι φίλη μου, είναι η μούσα μου καλλιτεχνικά, μοιραζόμαστε τα καλοκαίρια στην Πάρο».

Δες όλη την εξομολόγηση του νεαρού φωτογράφου:

Read More

And More