Μιχαήλ Ταμπακάκης για Μαύρο Ρόδο: «Είναι ένας αγνός έρωτας χωρίς το σεξουαλικό κομμάτι»

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο», Μιχαήλ Ταμπακάκης βρέθηκε καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς «Μαύρο Ρόδο» αλλά και για τον έρωτα του Πέτρου με την Ελισσάβετ.

«Ο χαρακτήρας μου στο Μαύρο Ρόδο είναι ένας άνθρωπος με τα καλά και τα κακά του. Το ό,τι έχει ερωτευτεί δεν σημαίνει πως είναι ένας άγιος άνθρωπος. Πιστεύω πως τον μπαμπά της Ελισάβετ θα τον έχω σύμμαχο για πάντα. Λατρεύω τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, πέρα από το ότι είναι συγκλονιστικός ηθοποιός δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάποιον άλλον σε αυτόν τον ρόλο.

Πιστεύω πως θα μπορούσαν πολλά να γίνουν σεναριακά με τον έρωτα του Πέτρου και της Ελισσάβετ. Εμένα με πείθω πως ζούμε και οι δύο τον έρωτα. Και ο κόσμος μας στηρίζει. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο love story. Ένας τρυφερός και αγνός έρωτας, χωρίς το σεξουαλικό κομμάτι. Σε λίγο που θα πάμε στο σαρκικό, δεν ξέρεις τι θα γίνει. Θα πάμε και εμείς κάποια στιγμή, τι θα κάνουμε; Θα γίνουν άλλες εξερευνήσεις, θα είναι ωραία πολύ», είπε αρχικά ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

 

«Είναι πολύ σημαντικό στη δουλειά μας να επικοινωνείς με τους συναδέλφους σου. Εγώ το θεωρώ δώρο που κάνω τις σκηνές με τη Φωτεινή» τόνισε ο ηθοποιός.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αναφέρει πως με την συμπρωταγωνίστριά του συζητούν τα επεισόδια και τις εξελίξεις, λέγοντας πως εκείνοι θα ήθελαν να είναι ακόμη πιο έντονος ο έρωτάς του.

Read More

And More