Μιχαήλ Ταμπακάκης – Μαύρο Ρόδο: «Η σκηνή που την φίλησα πρώτη φορά δεν μου άρεσε»

Καλεσμένος στο Night Out βρέθηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο νεαρός πρωταγωνιστής της σειράς του Mega, Μαύρο Ρόδο.

«Με δυσκόλεψε ο ρόλος, είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος δεν είμαι εγώ, είναι πολύ μακριά από εμένα και αυτός είναι το ωραίο σε όλο αυτό», παραδέχτηκε αρχικά ο Μιχαήλ Ταμπακάκης για τον ρόλο του ως «Πέτρος» στο «Μαύρο Ρόδο»

Μιλώντας για την κριτική που ασκεί στον εαυτό του ο Μιχαήλ Ταμπακάκης εξομολογήθηκε: «Κρίνω τον εαυτό μου, όσo δεν με κρίνει κανένας άλλος άνθρωπος. Είμαι σαδιστικός. Ξεκινάω ένα διάλογο με τον εαυτό μου και λέω “εκεί τι έγινε, γιατί έπαιξες έτσι;”. Γίνομαι πολύ σκληρός και δεν μου αφήνω κανένα περιθώριο».

Σε ερώτηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη για το εάν στο Μαύρο Ρόδο υπάρχει κάποια σκηνή από την οποία δεν έμεινε ικανοποιημένος, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκάλυψε πως δεν ήταν και τόσο κοντά στον ρόλο του «Πέτρου» η σκηνή με το πρώτο φιλί στην «Ελισάβετ».

«Η σκηνή που την φίλησα πρώτη φορά δεν μου άρεσε. Ήθελα να είναι πιο aggressive. Γιατί αυτός (ο Πέτρος) κάνει κάτι πολύ παρεμβατικό και ήθελα να είναι ακόμα πιο παρεμβατικό. Δεν έχει αρχίσει ακόμα να μετακινείται ο χαρακτήρας του, ήταν λίγο μαλθακό», ανέφερε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Read More

And More