Μιχάλης Ρακιντζής για Eurovision: «Μετά τον ελληνικό τελικό, πρότεινα να πάει κάποιος άλλος στη θέση μου»

 Για τη συμμετοχή του στη Eurovision και τον ντόρο που έγινε με την εμφάνισή του τότε, μίλησε ο Μιχάλης Ρακιντζής το μεσήμερι της Πέμπτης 18/4 στο Στούντιο 4.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής αποκαλυψε ότι είχε προτείνει να διαγωνιστεί άλλος στη θέση του, αποκαλύψε τι ισχύει τελικά με το περίφημο Playback αλλά και το λάθος που έγινε τη βραδιά του τελικού.

«Ήθελα να πάω στη Eurovision, ήταν κάτι που δεν είχα κάνει…Το τραγούδι το έγραψα μέσα σε ένα βράδυ, δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερη έμπνευση. Έγινε διαγωνισμός τότε, και ο κόσμος ψήφισε εμένα με πολλές χιλιάδες διαφορά στα τηλεφωνήματα… Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θεωρούσαν ότι έπρεπε να είναι εκείνο» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Ρακιντζής..

«Την επόμενη μέρα που είδα ότι άρχισε αυτή η γκρίνια, σκέφτηκα να αφήσω κάποιο από αυτά τα παιδιά να πάνε… Είπα αφού το θέλουν τόσο πολύ ας πάνε, πήγε και το είπα και στην ΕΡΤ και μου απάντησαν ότι αυτό δε γίνεται γιατί έχει ψηφίσει ο κόσμος…» είπε ο Μιχάλης Ρακιντζής ενώ απάντησε και τις φήμες που τον ήθελαν να έχει τραγουδήσει playback στον διαγωνισμό.

«Το πανηγύρι αυτό κράτησε πολλούς μήνες. Δε φαντάζεστε τι λεγόταν…Γινόντουσαν τραγελαφικά πράγματα. Πούλαγε το θέμα. Δε με στεναχώρησε τίποτα. Το παιχνίδι το γνωρίζω πολύ καλά, ξέρω ότι οι εκπομπές έκαναν νούμερα… Δε με πίκρανε γιατί ξέρω τι έγινε…Ο πόλεμος υπήρχε από πρίν, βγαίνανε δημοσιεύματα σε εφημερίδες με δημοσκοπήσεις… Δε σκέφτηκα “τι ήθελα και έμπλεξα”, μου αρέσει ο σαματάς» είπε σε άλλο σημείο ο Μιχάλης Ρακιντζής και συνέχισε αποκαλύπτοντας τι πήγε λάθος τη βραδιά του τελικού.

Read More

And More