Μονομάχος: Έρχεται στον ΣΚΑΪ – Κυκλοφόρησε το trailer συμμετοχών

Μετά από αρκετά χρόνια, το τηλεπαιχνίδι «ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ» που αγάπησε ο κόσμος επιστρέφει και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και υπόσχεται δυναμικές, γνωστικές μονομαχίες.

«Ένας εναντίον Εκατό. Όλοι θέλουν να βρεθούν στη θέση του.  Πόσο κοστίζει κάθε αντίπαλος;  Ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο: έως 100.000 ευρώ! Στόχος: να εξοντώσει και τους 100»

Ο «ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ» είναι ένα συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι, με εκατομμύρια fans εντός και εκτός τηλεόρασης σε όλο τον κόσμο που βασίζεται στο format “1 vs 100” της εταιρείας Banijay Rights και έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Μήπως είσαι εσύ αυτός που μπορεί να αναμετρηθεί μέχρι τέλους με 100 αντιπάλους σε μια καθημερινή μονομαχία γνώσεων;

1 Μονομάχος, 100 αντίπαλοι, 1 μεγάλο έπαθλο έως 100.000 ευρώ!

Ένας διαγωνιζόμενος παίζει εναντίον 100 αντιπάλων, οι οποίοι αποκαλούνται «The Mob». Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που τίθενται ταυτόχρονα και σε εκείνον αλλά και στους 100.

Αν ο Μονομάχος ή κάποιο μέλος του Mob δώσει λάθος απάντηση, αποκλείεται από το παιχνίδι. Όσα περισσότερα μέλη του Mob αποκλείσει ο Μονομάχος, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζει. Στόχος είναι ο «παίκτης – Μονομάχος» να αποκλείσει κάθε μέλος του «Mob» και να μείνει μοναδικός νικητής, κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ ή το μέγιστο ποσό που μπορεί να καταφέρει!

Όταν ο παίκτης – Μονομάχος» ολοκληρώσει τη διεκδίκησή του απέναντι στο «Mob» εκτοπίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερους αντιπάλους, ένας από τους 100 παίρνει τη θέση του και χρίζεται ο επόμενος Μονομάχος.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει και περιμένουν τους επίδοξους «Μονομάχους», στον ΣΚΑΪ.

Read More

And More