Αποκάλυψη T-live

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τα τρία επιχειρήματα που θα ισχυριστεί στη δίκη για να διεκδικήσει τον βρασμό ψυχικής ορμής

Με τεράστιο ενδιαφέρον παρακολουθεί η κοινή γνώμη τη συνέχεια της δίκης στο Εφετείο για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ο 35χρονος πιλότος παρουσιάζει νέα στοιχεία θέλοντας να πείσει την Έδρα ότι τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα παρουσιάζει το βαρύ κατηγορητήριο.

Ποια είναι τα τρία επιχειρήματα στα οποία θα βασιστεί η υπεράσπιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη δίκη για να αποδείξει ότι το έγκλημα δεν ήταν οργανωμένο, αλλά έγινε σε βρασμό ψυχικής ορμής.

Όπως αποκάλυψε το μεσημέρι της Τρίτης 9/5 το T-live και η Γιώτα Κηπουρού, οι τρεις υπερασπιστικοί άξονες για να «σπάσει» ο πιλότος τα ισόβια που του επιβλήθηκαν πρωτοδίκως είναι:

  • Οι τσακωμοί το μοιραίο βράδυ (θα προσκομίσει τοη φωτογραφία που είχε φέρει στο φως αποκλειστικά το T-live όπου ο πιλότος κάθεται με την κόρη του στο σαλόνι του ισογείου της μεζονέτας και το στιγμιότυπο έχει ληφθεί στις 12 το βράδυ. Το στιγμιότυπο που έχει ληφθεί από την κάμερα κλειστού κυκλώματος του σπιτιού δείχνει ότι το ζευγάρι είχε τσακωθεί)

    • Τα μηνύματα της Καρολάιν στον πιλότο πριν το έγκλημα («You stupid» στις 23.18 και το «Το πρωί μην την αφήσεις μαζί μου» – εννοώντας τη μικρή Λυδία- στις 23.43)

  • Το ημερολόγιο της Καρολάιν το οποίο θα διαβαστεί ολόκληρο στη δίκη που είναι σε εξέλιξη

Στην εκπομπή του Alpha φιλοξενήθηκε και ο συνήγορος υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Read More

And More