Μπέσσυ Αργυράκη: «Δε θέλω να σχολιάσω άλλο για τον Γιώργο Ασημακόπουλο»

Η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε στην μεγάλη συναυλία για τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς το βράδυ της Δευτέρας, όπου και έκανε τις νέες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. 

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την απώλεια του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ενώ ρωτήθηκε και για τον Γιώργο Ασημακόπουλο με τον οποίο, όπως είχε γραφτεί αρχικά, θα συμμετείχαν μαζί στο φετινό J2US με την τραγουδίστρια ωστόσο να βρίσκεται σε προετοιμασίες με άλλον παρτενέρ.

«Επειδή είμαστε πάρα πολύ κοντά σε ένα αποτέλεσμα και επειδή δεν θέλω έτσι να προχωρήσω σε συζητήσεις συγκεκριμένες γύρω από το J2US, πιστεύω είναι θέμα ημερών να μιλήσουμε και να σχολιάσουμε γύρω από το J2US πιο πολύ», ανέφερε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Και στη συνέχεια ξεκαθάρισε για τις σχέσεις της με τον Γιώργο Ασημακόπουλο: «Είναι φιλαράκι μου αγαπημένο, ποτέ δεν είπα Εγώ και ίσως έχω κουράσει με αυτό το πράγμα, έχω κουράσει πολύ να μιλάμε γι’ το θέμα και νομίζω ότι δεν θέλω να το σχολιάζω άλλο, τον αγαπώ, του στέλνω τα φιλιά μου», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Δες στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις που έκανε η Μπέσσυ Αργυράκη αλλά και απόσπασμα από τις δηλώσεις του Μάκη Δελαπόρτα:

Read More

And More