Μπέσσυ Μάλφα: Η εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας της – «Πήγα στο θέατρο την ίδια ημέρα»

Στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» που θα προβληθεί απόψε μέσα από την ΕΡΤ φιλοξενήθηκε η Μπέσσυ Μάλφα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν, όταν έχασε τη μητέρα της και έπαιξε στο θέατρο.

«Πήγα στο θέατρο την ίδια ημέρα που έχασα τη μητέρα μου. Τη θυμάμαι ως πολύ σημαντική μέρα γιατί ήταν 7.20 ή 6.20 που μου είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ότι “εμείς είμαστε εδώ και σε περιμένουμε, έλα να πιούμε ένα καφεδάκι”. Τους είπα ότι θα έρθω για το καφεδάκι. Όταν έφτασα, είδα ένα γεμάτο θέατρο και τους συναδέλφους μου να με περιμένουν με αγάπη. Ήρθε και ο αδερφός μου με αγάπη», είπε η Μπέσσυ Μάλφα.

«Ήταν σημαντικό για εμένα να παίξω γιατί οι γονείς μου ήταν αυτοί που με στήριξαν σε όλα όσα έκανα στη ζωή μου. Ήταν μία πολύ σημαντική ημέρα για εμένα» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξή της, η Μπέσσυ Μάλφα εξήγησε τι την ενοχλεί. «Με ενοχλεί όταν κάποιος ξεπερνάει τα όρια, όταν είναι αγενής και κυνικός. Αν σου πω ιστορίες από το θέατρο, θα σου πω ότι αυτούς τους λυπάμαι».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα.

Read More

And More