Μπέττυ Μαγγίρα για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν ξέρεις τι περνάει ο καθένας για να κάνει παιδί, δεν είναι ωραίο να το λέμε»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με βίντεο στο instagram ξεκαθαρίζει για τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή και όσα γράφτηκαν περί φημολογούμενης εγκυμοσύνης – Δες ΕΔΩ το βίντεο

Η Μπέττυ Μαγγίρα παρακολουθώντας στον τηλεοπτικό αέρα το ξέσπασμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, σχολίασε την στάση της αθλητικογράφου, καθώς για πρώτη φορά την βλέπουμε να απαντά για δημοσιεύματα που σχετίζονται με τα προσωπικά της.

«Έτσι όπως την είδα εγώ, την είδα σε κατάσταση σχεδόν έξαλλη, συγκρατημένα έξαλλη, διότι έχει κουραστεί πάρα πολύ απ’ αυτά τα δημοσιεύματα που μόλις παίρνει 1-2 κιλά λένε ότι είναι έγκυος και της λένε συγχαρητήρια. Θα είχε μια ντουζίνα παιδιά, όπως λέει και η ίδια, αν ίσχυαν όλα αυτά τα δημοσιεύματα», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα πρόσθεσε για τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης: «Είναι και μια περίοδος -η εγκυμοσύνη για τη γυναίκα, που είναι ιερή – δεν ξέρεις τι περνάει ο καθένας για να κάνει παιδί. Δεν είναι ωραίο να το λέμε αυτό και να μπαίνουμε σε τόσο προσωπικά θέματα. Ας αφήσουμε τους ανθρώπους, όταν είναι σε αυτή την κατάσταση και θέλουν να το ανακοινώσουν να το ανακοινώνουν μόνοι τους».

Read More

And More