Μπέττυ Μαγγίρα για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Γιατί εκνευρίζεται που το ρωτάνε; Ο ίδιος δεν το έχει πει;»

Τις χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου στην Ελένη Μενεγάκη αλλά και στους δημοσιογράφους σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος πρέπει να καταλάβει ένα πράγμα. Θέλει να αποτάξει από πάνω του το Survivor, το αντιλαμβάνομαι και μου αρέσουν τα βήματα που κάνει και που είναι τόσο focused σε αυτό. Όμως πρέπει να αντιληφθεί ότι απ’ τη στιγμή που το ‘χει κάνει αυτό και ξαφνικά τον έμαθαν όλοι ως star, πρέπει να κάνει κάτι εξίσου δυνατό για να ξεχάσουμε το Survivor».

«Και γιατί εκνευρίζεται που τον ρωτάνε; Τον ρώτησαν για την παρουσίαση και αντέδρασε. Δεν πήγε στην Acun Medya και συζήτησε για την παρουσίαση; Το έχει πει και ο ίδιος νομίζω», πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Κουράστηκε να απαντάει, το καταλαβαίνω. Δε χρειάζεται όμως να βγάζει νεύρα ως προς αυτό, γιατί οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους. Κι όταν εσύ έχεις δηλώσει ότι είσαι ερωτευμένος, δεν θα σε ρωτήσουν για αυτό; Και ρωτάει τη ρεπόρτερ: εσύ με ποιον κοιμάσαι; Δεν το κρύβει απλά δεν θέλει – και καλά – να μένουμε σε αυτό. Δεν τον κατηγορώ, τον γουστάρουμε τον Γιώργο αλλά δεν θέλει να μένουμε σε αυτό, δεν θέλει να μένουμε στο Survivor…», τόνισε κλείνοντας η Μπέττυ Μαγγίρα για τον πρώην νικητή του Survivor.

Read More

And More