Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Μαλέσκου: «Οι προσδοκίες ήταν μεγάλες, μπήκε σε μια φούσκα»

Τις πρόσφατες τηλεοπτικές δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με τους συνεργάτες της στην πρωινή εκπομπή του ANT1, I Love Σου Κου. 

Σχετικά με το τέλος της συνεργασίας της παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΪ, ο Δημήτρη Μακαλιάς σχολίασε: «Στα τελευταία της βήματα νιώθω ότι δεν είχε βρει τον εαυτό της. Σα να έκανε πράγματα για να παραμείνει και δεν ήταν ακριβώς το προϊόν που ήθελε η ίδια για τον εαυτό της. Τώρα θα επιστρέψει με κάτι σωστό».

Και η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε: «Το δύσκολο κομμάτι της Ιωάννας ήταν ότι ήρθε από ένα επαρχιακό κανάλι και αυτά που ακούστηκαν πριν να τη δούμε μπορεί να την άγχωσαν πάρα πολύ και είναι και λογικό».

Και πρόσθεσε: «Ειπώθηκαν τόσα πολλά πράγματα, οι προσδοκίες ήταν τόσο μεγάλες… το φτιάξανε όλο ρε παιδί μου την βάλανε σε μία φούσκα και μπήκε η κοπέλα μέσα.

Δεν φτάνει να βρει τα πατήματά σου, εδώ ένα πλατό αλλάζεις και θέλεις χρόνο να το συνηθίσεις, φαντάσου η κοπέλα αυτή που έφυγε από επαρχιακό κανάλι για να έρθει στην Αθήνα. Μεγάλο κανάλι, μεγαλύτερες απαιτήσεις», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για την Ιωάννα Μαλέσκου. 

Read More

And More