Μπέττυ Μαγγίρα για Καινούργιου – Μπακοδήμου: «Εγώ το πήρα ως φανταστικό σχόλιο, δείχνει χιούμορ»

Θέση στη νέα «κόντρα» που φαίνεται πως άνοιξε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Μαρία Μπακοδήμου, θέλησε να πάρει το πρωί της Κυριακής 18/2 η Μπέττυ Μαγγίρα. 

Όλα άρχισαν, όταν το μεσημέρι του Σαββάτου 17/2 η Μαρία Μπακοδήμου, κάνοντας πλάκα, σχολίασε την ατάκα που είχε πει πριν χρόνια ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στον πατέρα της Κατερίνας Καινούργιου, ότι η κόρη του δε θα καταφέρει να κάνει ποτέ καριέρα στη δημοσιογραφία. Βλέποντας το απόσπασμα η Μαρία Μπακοδήμου είπε, «Μέσα έπεσε» ενώ στη συνέχεια διευκρίνισε ότι έκανε χιούμορ. 

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε το απόσπασμα αυτό στο instagram της γράφοντας, «Πόση καλοσύνη η Μαρία Μπακοδήμου». (δες εδώ την ανάρτηση της παρουσιάστριας)

Παρακολουθώντας λοιπόν αυτή τη νέα κόντρα που φαίνεται να άνοιξε στην ελληνική showbiz, η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε, «Να σας πω κάτι; Η Μαρία φάνηκε ξεκάθαρα ότι το είπε ειρωνικά για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, εννοώντας ότι καθόλου μέσα δεν έπεσε, αφού η Κατερίνα κάνει καριέρα τόσα χρόνια. Εγώ το πήρα ως φανταστικό σχόλιο. Καταρχάς δείχνει ότι έχει χιούμορ. Τώρα γιατί το πήρε στραβά η Κατερίνα, δε ξέρω».

«Ίσως γιατί έχει προηγηθεί στο παρελθόν μια μικρή κοντρίτσα. Πολύ παλιότερα, εποχή Κωστόπουλου. Μήπως γι’ αυτό θυμήθηκαν τα πιο παλιά;» σχολίασε από τη δική του πλευρά ο Δημήτρης Μακαλίας.

«Και το κατάλαβε η Μαρία για να βγει να πει μετά ότι έκανε πλάκα. Γιατί η Μαρία έχει χιούμορ. Θέλησε να το εξηγήσει γιατί και προφανώς κατάλαβε ότι και κάποιος άλλος μπορεί να το πάρει αυτό πιο στραβά, οπότε βγήκε να το εξηγήσει, αλλά να που το εξέλαβε στραβά» είπε σε άλλο σημείο η Μπέττυ Μαγγίρα.

Read More

And More