Μπέττυ Μαγγίρα για Κατερίνα Καινούργιου: «Τα κάνει αυτά στον αέρα, τα λέει»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» και τον Αλέξανδρο Ρούτα όπου απάντησε για τις τηλεοπτικές κόντρες. Τις δηλώσεις του σχολίασαν αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω περάσει από όλα τα κανάλια δύο και τρεις φορές, θεωρώ ότι σε όλα έχω ανοιχτές πόρτες. Το να φύγω από τη νούμερο ένα εκπομπή σε τηλεθέαση της πρωινής ζώνης χωρίς να έχω κλείσει κάπου αλλού ήταν μία γενναία απόφαση. Έχω δικαίωμα στην εξέλιξη, δεν έχω τη νοοτροπία του δημόσιου υπαλλήλου. Ας δώσουμε όλοι τα χέρια, ακόμα κι αν είμαστε απέναντι εκπομπές, και να μην ξαναπαίξουμε αποσπάσματα από κόντρες. Να δεις τι καλά που θα καθαρίσει ο χώρος».

«Εγώ είχα ξεχάσει αυτό που είχε γίνει με την κυρία Καινούργιου, που του είπε στον αέρα αν φεύγει», παρατήρησε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς, με την Μπέττυ Μαγγίρα να τονίζει με νόημα «Ε τα κάνει αυτά η Κατερίνα, τα λέει».

«Πιστεύεις δηλαδή ότι ο Στέφανος το περίμενε; Γιατί ένιωσα ότι ο ίδιος δεν ήξερε τι να πει. Καταπληκτικό… ένιωσα άβολα εγώ τώρα που το είδα, δεν το είχα ξαναδεί», απάντησε ο ηθοποιός.

Επιστρέφοντας στα τηλεοπτικά και τις κατά καιρούς κόντρες, η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε χαριτολογώντας: «Εγώ λέω ότι μπορούμε να παλεύουμε σε λάσπες κι όποια κερδίσει, εγώ προκαλώ όποια θέλει να έρθει. Να το κάνουμε αρένα, να το κάνουμε λίγο πιο… εντυπωσιακό».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164