Μπέττυ Μαγγίρα για Χρηστίδου – Μαραντίνη: «Οι εγωισμοί πρέπει να μπαίνουν στο υπόγειο – Είναι πολύ τρομακτικό για τα παιδιά»

Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να εκφράσει την προσωπική της άποψη, σχετικά με την έκταση που παίρνει τις τελευταίες ώρες η δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου με τον πρώην σύζυγο της, Θοδωρή Μαραντίνη μετά τη συνέντευξη κόλαφο του καλλιτέχνη στο «Πρωινό».

«Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί βλέπω δύο ανθρώπους που λατρεύουν τα παιδιά τους. Βλέπω δύο γονείς που θέλουν πάρα πολύ να έχουν την επιμέλεια και όσο περισσότερο χρόνο μπορούν, θα ήθελαν να προσφέρουν τα πάντα στα παιδιά τους και σε αυτό μένω. Με συγκινεί που παλεύουν τόσο πολύ για να διασφαλίσουν το καλύτερο για εκείνα. Το κάνουν με άτσαλο τρόπο, δυστυχώς» σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Θεωρώ ότι πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις οι εγωισμοί όχι να μπαίνουν στην άκρη να τους θάβουμε στο υπόγειο και να μη βγαίνουμε να δημοσιοποιούμε, είναι πάρα πολύ στενάχωρο. Εγώ σαν γυναίκα και σαν μάνα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα, διάβασα και άκουσα. Θεωρώ λάθος το να βγαίνουμε δημόσια και να δημοσιοποιούμε τέτοια στοιχεία, έστω και αν νιώθουμε αδικημένοι, έστω και αν νιώθουμε ότι αμαυρώθηκε η φήμη μας» ανέφερε με τη σειρά της η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

«Δεν ξέρω τι έχει ακουστεί προς τα έξω αλλά είπε στη συνέντευξη ο Θοδωρής Μαραντίνης ότι «τα παιδιά κατέθεσαν στο δικαστήριο χωρίς την παρουσία των γονέων» που για μένα είναι πάρα πολύ άσχημο. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν μπορούσαν να τα βρουν με τίποτα με αποτέλεσμα οι δικαστές να αναγκαστούν να καλέσουν τα παιδιά στο δικαστήριο για να μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει και τι γίνεται. Είναι πάρα πολύ τραυματικό για τα παιδιά και, αν πραγματικά αγαπάνε τα παιδιά τους, αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει».

«Θέλω να πω ότι μπορεί να υπάρχει θυμός, ένταση, εγωισμός. Όλα αυτά πρέπει για τα παιδιά τους να διαφυλαχθούν. Μέχρι στιγμής η Σίσσυ δεν είχε δημοσιοποιήσει θέματα, ο Θοδωρής όμως από την άλλη λέει ότι η Σίσσυ τον πήγε στα δικαστήρια. Οι δύο γονείς πρέπει να κάτσουν κάτω να τα βρούνε. Είναι λάθος αυτό που συμβαίνει και πάρα πολύ στενάχωρο» πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Read More

And More