Μπέττυ Μαγγίρα: «Γίνομαι έξαλλη με τους ανθρώπους των σπηλαίων, είναι απαράδεκτο»

Η Μπέττυ Μαγγίρα με αφορμή τη χθεσινή ανάρτηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, αλλά και τα σχόλια για την διαφορά ηλικίας της από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού που έκανε ο Κώστας Ραπτόπουλος, θέλησε να εκφράσει την άποψη της για τον εν λόγω θέμα.

«Γίνομαι έξαλλη, που δεν θα ‘πρεπε βέβαια… αλλά γίνομαι έξαλλη με τους ανθρώπους που είναι άνθρωποι των σπηλαίων. Αυτός ο κύριος δηλαδή… δεν μπορώ να ακούω: τι να κάνουμε τώρα, είναι παιδαράς, τον θέλουν όλες, αυτή τώρα θα ήταν 47 κι αυτός 42… τι απόψεις είναι αυτές; Είμαστε στο 2023» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Κι αν αυτός είναι μια φορά παιδαράς, αυτή δεν είναι… δε μπορώ να πω και τη λέξη… κουκλάρα;» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές στη Θεσσαλονίκη τον φοβούνται τον συγκεκριμένο μην τους πιάσει στο στόμα τους» αποκάλυψε από την πλευρά της η Μαρία Αντωνά. «Είναι ακραίος στις απόψεις του αλλά παρ’ όλα αυτά σημειώνει μεγάλη επιτυχία η εκπομπή του», συμπλήρωσε.

«Ας μείνει στο ποδόσφαιρο ο κύριος, γιατί όταν μπαίνεις ανάμεσα σε ένα ζευγάρι – ασχέτως αν τους γνωρίζεις ή όχι – και κάνεις αυτές τις δηλώσεις για μία γυναίκα, είναι απαράδεκτο. Το λιγότερο ντροπιαστικό και για τους λόγους που χωρίσανε, γιατί μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι που χωρίζει ένα ζευγάρι. Τι τον ενδιαφέρει αυτόν; Αφορά τα δύο παιδιά και μόνο. Κράτα τες για σένα αυτές τις απόψεις», συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Αφού το ίδιο το ζευγάρι δεν ήθελε να το ανακοινώσει ή τέλος πάντων να το ανακοινώσει με τον δικό του τρόπο, πώς βγαίνεις εσύ μπροστά και το λες και αναγκάζονται δυο άνθρωποι να το επιβεβαιώσουν;» σημειώνει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Εγώ τρελαίνομαι με κάτι τέτοια, γίνομαι έξαλλη» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Read More

And More