Μπέττυ Μαγγίρα: Η απάντηση για το τηλεοπτικό της μέλλον μετά την προγράμματος του OPEN

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», μεταξύ άλλων, μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον μετά την παραίτηση της Διευθύντριας Προγράμματος του OPEN.

Όπως δήλωσε, μετά την παραίτηση της Διευθύντριας Προγράμματος δεν έχει ανακοινωθεί κάτι προς το παρόν. «Παραιτήθηκε η Διευθύντρια Προγράμματος, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι προς το παρόν. Κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον. Για μένα αυτή είναι μία περίοδος συζητήσεων και διαπραγματεύσεων για την επόμενη χρονιά, είναι θετικό το κλίμα και από τις δυο πλευρές», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Κράτησα το προσωπικό μου ύφος στην εκπομπή, με αυτόν τον τρόπο πορεύομαι στη ζωή μου. Εάν φύγει από την εκπομπή ο Δημήτρης Μακαλιάς θα στεναχωρηθώ, είναι το βραχάκι μου», πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η παρουσιάστρια είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να κάνει εκπομπή μαζί με την αδελφή της, Ματθίλδη, με την ίδια να προτιμά ένα show που θα μπορέσουν να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Read More

And More