Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρης Μακαλιάς κατά της «Super Κατερίνα»: «Είναι θέμα αξιοπρέπειας, είναι αηδιαστικό και σάπιο»

Με αφορμή τα όσα είπε ο Κώστας Τσουρός το Σάββατο 6/1 για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου που έστειλε κάμερα έξω από το θέατρο που πρωταγωνιστεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του, η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς θέλησαν να εκφράσουν τη δική τους άποψη.

Η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε ότι θεωρεί λάθος να στέλνουν οι εκπομπές κάμερες σε κηδείες αλλά και μετά από αυτές, τονίζοντας ότι έχει χαθεί το μέτρο ενώ χαρακτήρισε υποκριτικό οι παρουσιαστές αφού δείξουν ένα τέτοιο θέμα μετά να λένε “παρ’το”.

«Θέλω να πάρω κι εγώ θέση και να μείνω πάνω σε αυτό που είπε ο Κώστας. Συμφωνώ 100% και δε του λέω κουνώντας το δάχτυλο. Επειδή συμβαίνει πάρα πολλά χρόνια, θα μείνω σε δυο πράγματα. Επειδή γινόταν πάρα πολλά χρόνια και εξακολουθεί να γίνεται, να στέλνουμε κάμερα στις κηδείες, θεωρώ ότι αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει.

Είτε είναι σε κηδεία, είτε μετά τη κηδεία να κυνηγάμε τον συγγενή, που έχει όλο αυτό τον πόνο να διαχειριστεί κι εμείς του στέλνουμε μια κάμερα με ένα μικρόφωνο. Ειδικά στις κηδείες, δε το συζητώ. Θέλω να πάρουμε μια απόφαση από κοινού οι εκπομπές και οι δημοσιογράφοι, και τα κανάλια γενικότερα, να σταματήσει να συμβαίνει αυτό.

Το δεύτερο που θέλω να τονίσω είναι ότι πρέπει να σταματήσουν οι εκπομπές να είναι υποκριτές. Δε μπορεί να στέλνουν κάμερες σε κηδείες, να τις βγάζουν και μετά να λένε “πάρ’ το” και να ζητούν συγγνώμη. Δε γίνεται. Όταν στέλνεις μια κάμερα σε κηδεία, στέλνεις κάμερα σε κηδεία. Σταμάτα να το κάνεις. Μη το κάνεις και μετά βγαίνεις και μου λες… Είμαι τηλεθεατής, δεν είμαι χαζός άνθρωπος. Σαν τηλεθεατής μιλάω, όχι σαν παρουσιάστρια. Αν εμένα μου το έκαναν στη μαμά μου, θα είχα συμπεριφερθεί πολύ άσχημα» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν είναι θέμα εκπομπών, είναι θέμα αξιοπρέπειας. Δεν υπάρχει μέτρο…Να ακολουθείς έναν άνθρωπο που έχασε τον αδερφό του, είναι σοκαριστικό, αηδιαστικό, σάπιο. Είναι ακραίο να συμβαίνει» ανέφερε από τη δική του πλευρά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Ούτε να στέλνω κάμερα και μετά να λέω, “πάρ’το”. Αφού το έχω στη σκαλέτα μου, το βλέπω. Κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Αυτό πρέπει λίγο να μετριαστεί. Είμαστε άνθρωποι και πρέπει να σκεφτόμαστα αν αυτό το πράγμα συνέβαινε σε εμάς, πως θα αισθανόμασταν;» κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

Read More

And More