Μπέτυ Μαγγίρα και Σωτήρης Καλυβάτσης: Κι ,όμως, κάτι νέο τους ενώνει!

Μπέττυ Μαγγίρα και Σωτήρης Καλυβάτσης… Σωτήρης Καλυβάτσης και Μπέττυ Μαγγίρα! Και οι δύο μπορούν να σου αποδείξουν με μεγάλη άνεση, πως όχι η “τρέλα” δεν πάει στα βουνά, αλλά αν κι εφόσον χρειαστεί, πηγαίνει στα τηλεοπτικά πλατώ!

Κάπως έτσι η Μπέττυ και ο Σωτήρης αποφάσισαν να αναλάβουν δράση κι όπου τους βγάλει και… μας βγάλει.

Οι δύο καλλιτέχνες δέχτηκαν την πρόταση του ΣΚΑΙ και είπαν το “ναι”, προκειμένου να εμφανιστούν ως guest στην κριτική επιτροπή του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”!

Νέα επεισόδια judge cuts, νέοι guest κριτές και νέες εμφανίσεις από τα ταλέντα αυτή την Κυριακή, αλλά και την Δευτέρα το βράδυ στις 9.00 στο κανάλι του Φαλήρου.

Στα προηγούμενα επεισόδια των judge cuts, 8 ταλέντα εντυπωσίασαν τους Γιώργο Καπουτζίδη, Μαρία Μπακοδήμου, Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και τους guest κριτές και πέρασαν στους ημιτελικούς.

Αυτή την Κυριακή, ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται την Μπέττυ Μαγγίρα στον ρόλο του τέταρτου κριτή, ενώ τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, την αντίστοιχη θέση παίρνει ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Μουσικοί και τραγουδιστές, χορευτές και αθλητές, ακροβάτες και μάγοι, εμφανίζονται ξανά μπροστά στην κριτική επιτροπή και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να περάσουν στην επόμενη φάση. Και σ’ αυτά τα επεισόδια, ο έκτακτος καλεσμένος έχει το δικαίωμα να πατήσει το golden buzzer και να στείλει έναν τυχερό απευθείας στους ημιτελικούς.

Οι άλλοι τρεις διαγωνιζόμενοι, που προκρίνονται στους ημιτελικούς, προκύπτουν από το συμβούλιο των τεσσάρων κριτών, αφού έχουν παρακολουθήσει όλες τις εμφανίσεις του επεισοδίου.

Read More

And More