Μπογδάνος για Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Πιστεύω ότι θα πάμε μακριά μαζί – Πρέπει να έχει ένα αξίωμα στο κόμμα»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε το πρωί της Παρασκευής 5/8 στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία προσχώρησε στο κόμμα του.

«Με την κα Λατινοπούλου συζητάμε, ζυμωνόμαστε, βρισκόμαστε σε μία ανταλλαγή απόψεων εδώ και πολύ καιρό. Εξέβαλε θετικά στη χθεσινή της ανακοίνωση για την οποία είμαι πολύ χαρούμενος. Οι νέοι Έλληνες πατριώτες, οι οποίοι έχουμε φιλελεύθερα χαρακτηριστικά, συγκροτούμε έναν πυρήνα με φωνή, ορμή και δύναμη. Λίγοι άνθρωποι εκφράζουν τις αρχές και τις αξίες που ίσως έχει ξεχάσει η Νέα Δημοκρατία, τις οποίες εκφράζει η Αφροδίτη Λατινοπούλου τον τελευταίο καιρό. Πιστεύω ότι θα πάμε μακριά μαζί» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο κ. Μπογδάνος δεν απέκλεισε το γεγονός να έχει κάποιο αξίωμα η Αφροδίτη Λατινοπούλου στο κόμμα της «Εθνικής Δημιουργίας». «Πρέπει να έχει ένα αξίωμα και αυτό το συζητάμε εσωτερικά. Ενδεχομένως σύντομα να κάνουμε και μία ανακοίνωση».

Ερωτηθείς για κριτικές που έχει ασκήσει στο παρελθόν μέσω αναρτήσεών της η Αφροδίτη Λατινοπούλου, είπε πως «η Λατινοπούλου δεν έχει ποτέ καταφερθεί κατά κανενός», εκτιμώντας ότι, σε μια εποχή που δεν υπάρχουν φύλα, έθνη, θεός, το να λες τα πράγματα με το όνομά τους, είναι πράξη αντίστασης».

Read More

And More