Μπουράκ Χακί στον ANT1: «Μεγάλη τραγωδία στη Τουρκία – Ευχαριστούμε την Ελλάδα»

Ο Μπουράκ Χακί με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς «Η Γέφυρα» στον ANT1 μίλησε στο κεντρικό δελτίο του σταθμού και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Τούρκος ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη μεγάλη τραγωδία του σεισμού με τους χιλιάδες νεκρούς στην πατρίδα του.

«Ήταν μια πραγματικά μεγάλη τραγωδία. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε για 43.000 ανθρώπους, αλλά σίγουρα θα είναι περισσότεροι αυτοί που θα έχουν σκοτωθεί. Είμαστε σε μια ζώνη σεισμών και θα έπρεπε να έχουμε περισσότερη γνώση και να φτιάξουμε νέα και ισχυρότερα κτίρια», ανέφερε ο Μπουράκ Χακί.

Ενώ αποκάλυψε για τις τραγικές ώρες που ζουν οι δικοί του άνθρωποι: «Δυστυχώς μέλη της οικογένειας μιας φίλης μου, 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας σώθηκε. Ένας γνωστός μου μουσικός έχασε 16 ανθρώπους. Χάσαμε και έναν ποδοσφαιριστή, μέσα στους τόσους νεκρούς».

Ο Μπουράκ Χακί ευχαρίστησε την Ελλάδα μαζί με όλες τις χώρες που βρέθηκαν στην Τουρκία από την πρώτη στιγμή: «Ευχαριστούμε την Ελλάδα που μας βοήθησε αλλά και όλες τις χώρες που ήρθαν και μας βοήθησαν», είπε συγκινημένος ο Μπουράκ Χακί.

Read More

And More